Esdeveniments paral·lels

Banff World Tour projecta més enllà de la pantalla gran

Busquem compartir històries d’aventura, esports a l’aire lliure, naturalesa i sensibilització mediambiental que transformin la manera d’entendre la realitat que ens envolta.

Mitjançant exposicions, conferències i experiències outdoor volem arribar al públic amb missatges frescos que permetin la reflexió sobre els nous models de consum esportiu en relació amb el medi natural.

Actualment no hi ha esdeveniments

Conferències

Proposem alguns dels noms més rellevants del panorama mundial per a conversar i reflexionar sobre les últimes tendències esportives en muntanya, amb l’objectiu de contribuir al debat públic sobre qüestions que alliberen el potencial humà.

 

Tendències inspiradores de primer nivell.

Opinions d’esportistes experts que ofereixen dades inèdites sobre les seves gestes més èpiques i nous reptes per escometre.

Exposicions

Gaudeix de les obres i artistes més rellevants. Si t’agraden les nostres recomanacions, guarda aquest enllaç, perquè actualitzem periòdicament nostres guia d’exposicions itinerants.

 

Talents que no et pots perdre.

Recomanació de les exposicions més avantguardistes.  Visites indispensables per a amants de l’art en totes les seves manifestacions. Pintura, escultura, fotografia i art en general.

Activitats Outdoor

Atreveix-te a sentir l’aventura i experimenta l’emoció de les activitats en el medi natural amb la màxima seguretat i de la mà de tècnics titulats amb anys d’experiència. Et quedaràs amb les ganes?

 

Experiències inoblidables amb la màxima seguretat.

Dirigides a apassionats de l’aventura i els esports de muntanya amb ambaixadors d’elit, esportistes internacionals de la talla de Denis Urubko, Pipi Cardell i Antoine Girard que comparteixen els seus coneixements de seguretat, tècnica i material amb els assistents.

Meet & Greet

El Festival proposa espais on connectar-se i participar en disteses xerrades i debats, amb l’objectiu de compartir experiències i coneixements sobre muntanya.

 

Espais de trobada entre professionals i públic.

Una oportunitat única perquè cineastes, esportistes, escriptors i públic es reuneixin i intercanviïn idees mitjançant l’organització de trobades socials en diferents ubicacions de les localitats d’acolliment.