Sala virtual

Estàs a uns pocs clics de gaudir d’un contingut de primera!

Més de 30 pel·lícules a triar, que inclouen curtmetratges, llargmetratges i contingut especial de convidats.

Programes de cinema virtual durant tot l’any: 

  • Encore: Classic Series: Tres programes dels 10 anys anteriors del Festival & World Tour. Disponible des del 8 de desembre de 2022 al 23 d’octubre de 2023.
  • World Tour Virtual: Programes de pel·lícules del World Tour 2019/20 i 2020/21, incloent-hi algunes de les favorites del públic del Festival, així com alguns llargmetratges del Festival editats.
  • Award-Winning Films: Projeccions de les pel·lícules premiades en Banff Centre Mountain Film and Book Festival.

    RECORDA: El període de lloguer de 3 o 14 dies comença immediatament després de la primera visualització. Les pel·lícules poden veure’s tantes vegades es vulgui, sempre dins del període de lloguer. Les pel·lícules estan disponibles únicament en línia, no sent possible la seva descàrrega. Disponible per a iOS i Android, l’aplicació té com a objectiu portar aquestes històries directament al teu dispositiu perquè puguis veure-les còmodament a casa o fora d’ella. Si tens preguntes tècniques, consulta’ns per a obtenir més informació.

Festival Virtual 2021/2022

  • Programes de temps restringit: alguns programes s’estrenaran durant el Festival i estaran disponibles durant un període més curt. Consulta la programació.
  • Fes clic en cada programa per a obtenir més informació sobre els preus i els detalls de les pel·lícules.
  • A causa de les restriccions de les llicències per països, les pel·lícules en format virtual són d’accés restringit per a la seva visualització.

 

Bons i passis individuals

*Programes subjectes a canvis.