El Festival

Arrenquem la setena edició amb més muntanya que mai

Durant els mesos més freds de l’any, Banff World Tour es consolida als Pirineus protagonitzant una cuatrilogía d’autèntica muntanya. Andorra, la Vall de Benasc, la Vall d’Aran i la Vall de l’Aragó acullen un any més propostes diferenciades per a tots els públics, convertint-se en l’epicentre de la creativitat i la cultura de muntanya en majúscules.

Continuem promovent i difonent la cultura de muntanya a través del setè art, acostant-te peces audiovisuals d’avantguarda i estrenes internacionals que porten l’esport extrem, l’aventura i la naturalesa per bandera.

Descobreix experiències inoblidables en escenaris d’altura!


Volem conèixer la teva opinió per a continuar millorant i animar a més visitants a compartir l’experiència. Si has assistit a alguna de les nostres projeccions, conta’ns la teva aventura!

Voluntariado

¿Quieres unirte a nuestro equipo? Si te apasiona el cine y la montaña y te apetece echarnos una mano durante el Festival, rellena el formulario a continuación y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible. Ser voluntario te da …

Noticias

Banff Mountain Film & Book Festival es el certamen más veterano y prestigioso del mundo en su particular categoría de cine. Líder en su sector desde 1976, Banff World Tour llega a más de 45 países de los 7 continentes …

Apoyan:

Patrocinan:

Colaboran: