Denis Urubko: Obertura en el Gasherbrum II

Tickets
8€
 • 7 abril
 • 19:30 - 20:30
 • La Massana - Teatre de les Fontetes, Comú de la Massana
 • Secciones
 • Denis Urubko, mite mundial de l’alpinisme i un dels himalayistas més forts de tots els temps.

  Alpinista professional, periodista freelance i escriptor.

  L’alpinista rus-polonès, Denis Urubko, és un himalayista consagrat. Els 14 ochomiles en estil pur recolzen el seu palmarès, sent el 15è alpinista de la història a aconseguir-lo i el vuitè a fer-ho sense l’ajuda d’oxigen embotellat.

  És un dels més admirats pels col·legues de professió per la seva humilitat, la seva generositat, la seva gran força mental i la passió que transmet per la muntanya. A més dels diversos assoliments esportius i humanitaris al llarg de la seva carrera, és un escriptor i orador realment benvolgut per l’audiència.

  CONFERENCIA-COL·LOQUI

  ‘HoneyM8000N’ és la cinquena obertura de Urubko en un ochomil, amb la qual va aconseguir el cim fent història una vegada més en el Himalayismo en estil pur.

  Enguany, comptem amb un convidat estrella de la talla de Denis Urubko. Durant la conferència ens descobrirà de primera mà com es van perfilar els esdeveniments en aquesta via inèdita en estil alpí i els avatars que van sofrir, ell i la seva companya Pipi Cardell, durant la marxa d’aproximació.

  «No portava aigua, només uns gels. Tampoc infiernillo. Anava molt lleuger». Així presentarà Denis Urubko la seva conferència en La Massana.

  Aconsegueix aquí la teva entrada.

  Places limitades per al stage d’escalada amb Denis Urubko.

  Escriu-nos un email a info@nomad-reels.com i t’enviarem informació detallada de l’activitat.